Apolitični

„EkoFjera 2016.” – sajam ekoloških proizvoda zove na druženje

EkoFjera 2016. sajamska je priredba o kojoj će nešto više riječi biti na predstojećoj konferenciji za novinare.
U ponedjeljak, 13. lipnja u Gradskom kazalištu mladih Split na Trgu Republike 1 (Prokurative) s početkom u 10.00 sati, na medijskom druženju bit će predstavljena manifestacija EkoFjera u organizaciji Javne ustanove RERA SD i Udruge ekoloških proizvođača Dalmacije – Dalmacija EKO.
EkoFjera jedan je od najvećih sajmova ekoloških proizvoda održanih u Republici Hrvatsko, koji sufinancira Europski socijalni fond kroz projekt EkoBiz – poticanje poduzetništva mladih u sektoru ekološke poljoprivrede. Svečano otvorenje bit će upriličeno u petak, 17. lipnja 2016. na Prokurativama, a uz sajam ekoloških proizvoda na kojem sudjeluje više od pedeset certificiranih proizvođača, bit će organiziran i Gospodarski forum Splitsko-dalmatinske županije.

„EkoFjera 2016.” – sajam ekoloških proizvoda zove na druženje

U petak, 17. lipnja 2016. u večernjim satima, u suradnji s Festivalom mediteranskog filma Split i Kinookusom na Prokurativama bit će prikazani kratki filmovi o ekološkoj hrani i poljoprivredi, a u subotu ujutro studentice Umjetničke akademije Split održat će likovnu radionicu za djecu.
EkoFjera 2016.se zatvara u subotu, 18. lipnja navečer, nakon besplatnog koncerta Darka Rundeka, ambasadora ekološke proizvodnje Dalmacije.

Izvor i foto: EkoBiz