Apolitični

Ekipa Kina Mediteran pokrenula je novu online platformu, pogledajte što nudi ‘splitski Netflix’

Kino Mediteran uspješan je projekt pokrenut s ciljem revitalizacije zapuštenih kina u Dalmaciji, a ista ekipa upravo je pokrenula online kino nazvano Kino Mediteran od doma koje donosi more dobrih filmova u svaki dom

Kino Mediteran od doma je novo online kino koje na na adresi www.kmod.hr donosi nezavisne filmove europske i svjetske produkcije. Filmove je moguće gledati na televizoru, računalu, mobitelu i tabletu. Svi filmovi su titlovani na hrvatski jezik, omogućen je odabir titlova na engleskom jeziku, a filmovi će uskoro biti adaptirani za osobe oštećena sluha.

Gledatelje će sigurno zainteresirati argentinski hit ‘Pljačka stoljeća’ (r. Ariel Winograd, 2020.), inspiriran istinitim događajem o najvećoj pljački banke u Argentini koja je nadahnula i popularnu seriju ‘La Casa de Papel’. U izboru je za Oscara nominirani poljski film ‘Corpus Christi’ (r. Jan Komasa, 2020.), pobjednik Sundancea, drama ‘Yalda, noć oprosta’ (r. Massoud Bakhshi, 2019.) te domaći hit proteklog ljeta film ‘Mater’ Jure Pavlovića. U ponudi je i talijanski triler ‘Sitne ribe’ (r. Claudio Giovannesi, 2019.) nastao prema knjizi i scenariju pisca Roberta Saviana, autora serije ‘Gomora’. Gledatelje će oduševiti sjajna Julitte Binoche čija dva filma gledamo na KMOD: komediju ‘Kako biti dobra supruga’ (r. Martin Provost, 2019.) te odličnu ljubavnu dramu ‘Ona koju zamišljaš’ (r. Saffy Nebou, 2019.).

Platforma Kino Mediteran od doma jedinstvena je u Hrvatskoj po tome što koristi ponajbolji sustav streamanja filmova ‘Shift72’ koji ima najviše standarde sigurnosti, a danas ga koriste najveći svjetski filmski festivali poput Cannesa, Toronta, Sundancea, ali i brojna kina u svijetu koja su kroz njega razvila online ponudu za svoje gledatelje.

Plaćanje je omogućeno karticama korištenjem jednog od najsigurnijih globalnih sustava internetskog plaćanja ‘Stripe’. Plaćanje filmova je u kunama, a cijena pojedinog filma iznosi 20 kuna. Program Kina Mediteran od doma na mjesečnoj bazi bit će dopunjavan novim filmskim naslovima, a provodit će se akcije s popustima na cijene odabranih filmova ili kolekcija.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Promo fotografije / Autor: KMOD