Apolitični

Edukativna radionica za poljoprivrednike u Drnišu

Edukativna radionica za poljoprivrednike – sadašnje i buduće u Drnišu, prilika je upoznati nove teme za osnivanje i način poslovanja OPG-ova.
Pozivaju se svi poljoprivrednici s područja Šibensko-kninske županije na edukativnu radionicu koja će se održati 17. listopada 2016. godine s početkom u 9,00 sati u Velikoj gradskoj vijećnici u Drnišu. U suradnji s Hrvatskom zajednicom računovođa i financijskih djelatnika obradit će se sve važne teme za osnivanje i način poslovanja OPG-ova, način obračuna i uplata doprinosa i poreza, te ostale računovodstvene i porezne aktualnosti vezane uz poslovanja obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.
Edukativna radionica za poljoprivrednike, dođite u Drniš

Edukativna radionica


U okviru edukacije predstavit će se i programi potpore u poljoprivredi koje provode grad Drniš i Šibensko-kninska županija, te Mjere iz Programa ruralnog razvoja RH do 2020. godine namijenjene poljoprivrednicima koje će predstaviti djelatnici Razvojne agencije Šibensko-kninske županije.

Prijave zainteresiranih se mogu poslati na e-mail: gospodarstvo@drnis.hr, faxom na broj 022/888-831 ili na broj telefona 022/888-837 ili 888-845, najkasnije do 13. listopada 2016. godine.

Sudjelovanje na radionici je besplatno!