Apolitični

Edukacija „INTERNETOM DO GOSTIJU” dođite u hotel Park

Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije organizira u suradnji s agencijom AdProfis ciklus besplatnih edukacija s ciljem povećanja prodaje turističkih proizvoda uz pomoć internet marketinga.

Edukacije su namijenjene turističkim agencijama i malim obiteljskim hotelima.

Tema prve edukacije je Turistička web stranica: struktura, dizajn i sadržaj. Na edukaciji će se analizirati web stranice za različite turističke djelatnosti (hotele, turističke agencije koje nude smještaj, ture, izlete i charter) i pružit će se korisni savjeti za poboljšanje trenutnih web stranica korisnika kroz primjere iz prakse.
INTERNETOM DO GOSTIJU

Predavači Tanja Vuković i Marina Kovačević su eksperti za internet oglašavanje s preko 10 godina iskustva, autori su prve knjige o oglašavanju na internetu u turizmu Internetom do gostiju, certificirani su Google partneri i rade kao marketing konzultanti za poduzetnike na projektima Europske komisije.

Temeljem navedenog, pozivamo Vas u srijedu 19.10.2016. u 11:45 h u hotel Park, Hatzeov perivoj 3, Split, na prvu edukaciju u nizu, stoji u pozivnici Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije.