Apolitični

Educiranje o ruralnom razvoju

Evo dobre prilike ponešto i više naučiti, ali i doprinijeti razvoju ruralnih krajeva kroz stručne i tematske seminare. Jedan takav pod nazivom „Za razvoj ruralnih krajeva – obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam” održat će se u četvrtak, 26. studenog, u Dugopolju (mala dvorana Restorana Lesnina) te u petak, 27. studenog u Imotskom (dvorana Pučkog otvorenog učilišta).
Kome je namijenjen seminar?
Seminar je prvenstveno namijenjen potencijalnim i registriranim OPG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima onima koji rade na području ruralnog turizma (jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice, komore, udruge, zadruge, tvrtke, savjetodavna služba i ostali zainteresirani).

Stoga vas Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije, klub članova SELO, HF Eko etno grupa, Turistička zajednica općine Dugopolje s Turističkom zajednicom grada Imotski sa zadovoljstvom pozivaju na besplatni seminar na kojem će polaznici dobiti i Uvjerenje o sudjelovanju na seminaru.
Zbog zanimljivosti teme sigurno će seminar mnogima biti zanimljiv, a u nastavku vam donosimo raspored dvodnevnog druženja u Dugopolju i Imotskom.
Više u kategoriji: Gospodarstvo
Izvor i foto: dalmatia.hr
D. Šabić, mag. nov.