Apolitični

Edo Maajka izbacio novi hit singl “Dolazim i Odlazim”

Edo Maajka izbacio novi hit singl “Dolazim i Odlazim”
Ovo je definitivno godina Ede Maajke. Nakon uspješne suradnje sa Kultur Shock-om i singlova Sloboda i Staza Manjine, Edo je po povratku u Zagreb sakupio odličan bend i izbacuje već treći singl sa albuma koji je najavio za jesen. Nakon singlova No Pasaran i ljubavne pjesme Ne Mogu Disat, vrijeme je da poslušamo pjesmu “Dolazim i Odlazim”.

Video je snimio Sven Čustović na uspješnom koncertu u Tvornici za vrijeme prvog javnog izvođenja ove pjesme a sam Edo nam je ovako prokomentirao pjesmu i video:

“Dolazim i Odlazim je u glazbenom smislu fuzija funka, rocka i kafanske narodnjačke muzike, groove je odličan i ne znam ni sam sta mi je bolje, dal taj riff ili zarazna zaigrana bass linija, oldskulerska kljava ili ovaj zarazni refren koji sam napiso jos prije nekoliko godina. Sve se poklopilo na odličan način i evo konačno mozete poslušat.”

Mix i master je uradio Miro Vidović s kojim suradjujem od početka svoje karijere. On je trenutno na turneji sa 2CELLOS pa mi je svakodnevno slao mixeve pjesme iz Japana, Miro mi je nezamjenjiv.

Pjesma je snimana u slovenskom studiju RSL sa ekipom MPA akademije iz Zagreba, hvala Andrej Lončarić, a vokali su dodatno snimani u Morris Studiju.

“Pjesma govori o iskustvima života u raznim mentalitetima i društvima u kojima sam živio, ta društva i ta iskustva su dio mene sa svim svojim dobrim stranama ali i onim lošim kojima sam se posvetio u ovom songu. Refren je jednostavno morao biti ovakav kakav jest, masni narodnjak koji na kraju pređe u nekakav cudni polusevdah.