Apolitični

eCommerce Akademija: kako razviti uspješan Webshop

Na šestoj po redu eCommerce Akademiji možete saznati što sve morate znati prije pokretanja webshopa, kako eliminirati početničke greške koje bi vas mogle skupo stajati i kako podići vaše online poslovanje.

Nova eCommerce Akademija kreće u petak 26. 03. 2021, a sastoji se od 8 cjelodnevnih radionica koje su namijenjene svima koji razmišljaju o pokretanju web trgovine, voditeljima web trgovina koji žele proširiti svoje znanje, ali i vlasnicima i voditeljima fizičkih trgovina i obrta.

Svaki od modula daje polaznicima teorijska znanja, kao i uvid u najbolje primjere iz prakse – od samih početaka, tj. pokretanja web shopa, preko marketinga, analize, optimizacije, pisanja za web shopove, psihologije prodaje, customer carea, pa do neizostavnih pravnih aspekata online trgovina.

Akademiju možete pratiti fizički u prostorijama Udruge eCommerce Hrvatska u Zagrebu ili online, putem Zooma aplikacije.

Svi članovi Udruge eCommerce Hrvatska ostvaruju 30 % popusta na sve programe iz eCommerce Akademije, a čitatelji N1Info.com portala ostvaruju dodatnih 10% popusta na sve module. Ako želite ostvariti ovaj popust, a dovoljno je u procesu prijave na eCommerce Akademiju u napomeni navesti “Čitatelj N1 portala”.

Prijavite se ovdje: https://ecommerce.hr/ecommerce-akademija.

Cijeli članak možete pročitati na: hr.n1info.com

Foto: Pixabay