Apolitični

Dugoratska Olimpijada okupila znatiželjnike 

Dugoratska Olimpijada okupila znatiželjnike 

DUGI RAT – u sklopu ovogodišnjeg dugoratskog ljeta, a u organizaciji udruge „Tvornica“, priređen je zabavno.natjrcateljski program, pod nazivo „ Dugoratska olimpijada“.
Ako ste pratili Dugoračku Olimpijadu proteklih godina moramo odmah reći da je ove godine sve drukčije. Mornarski poligon kraj lučice i pripadnu gužvu zamjenili smo morskim poligonom za igru “Wibit” gdje se održala većina natjecanja. Sličično je to dijelom na nekadašnje “Igre bez granica”, koje smo zajedno s “Jadranskim susretima” gledali na TV kao djeca..


Zabavne igre i morske ludorije kao:”jadranski poligon”, “spremni za plažu” i “kanaderi vodonosci” osmišljavaju naša Rake, Ana, Ruža, Tončica, Stjepko, Tomo,.. i ostala vesela ekipa Tvorničara.
Spomenimo još da je “tribine” za gledatelje Olimpijade rub dugoratske rive, “kušin” stine na obliženjem mulu i “bašta” obližnjeg plažnog kafića “Malo misto” u čijoj se “mix-zoni” navijači, novinari svih cjenjenijih kuća, posjetitelji ovog spektakla i naši dragi turisti koji su u Dugi Rat ovog ljeta pohrlili iz 77 zemalja svijeta.. družili, navijali, veselili i osvježavali! Rezultati najinteresantnijih utakmica su:
1. igra – “WIBIT pojedinačno” – Leo Bajamić, drugo misto toma jurjrvić, treće misto je osvojio, Lukas.
2. igra – “WIBIT štafetno” – 1. mjesto “Tintilinići” (u finalu svladali ekipu “GGMU”)
3. igra – “Idemo na plažu” – 1. mjesto “Zumba 2” (u finalu svladali ekipu “Dugoračanke”)
4. igra – “Kanaderi” – 1. mjesto “Gongoci” (u finalu svladali ekipu “CroMineri”)


Na slici: U igri „Vibit“ pojedinačno, pod br. 1,Leo Bajamić,Toma Jurjrvić i Lukas, uz trenere.