Apolitični

Druga sezona serije ‘Wednesday’ navodno je već snimljena

Netflixova serija ‘Wednesday’ dodaje potpuno novu dimenziju kultnoj kćeri neobične obitelji Addams. Serija, opisana kao „misteriozna i nadnaravna“, prikazuje godine Wednesday Addams (Jenna Ortega) kao studentice na Akademiji Nevermore.

Ondje „pokušava ovladati svojim psihičkim sposobnostima u nastajanju, spriječiti monstruozni ubilački niz koji je terorizirao lokalni grad i riješiti nadnaravni misterij u koji su se upleli njezini roditelji prije 25 godina – sve to dok upravlja svojim novim i vrlo zamršenim vezama.“

Netflix nije odmah produžio seriju u drugu sezonu, ali sukreatori Alfred Gough i Miles Millar već su bili spremni nastaviti priču. „Miles i ja međusobno razgovaramo o tome“, dodao je Gough u jednom intervjuu.

„Definitivno postoji više nego što možeš istražiti u svijetu obitelji Addams.“ Srećom, 6. siječnja je Netflix potvrdio da je druga sezona serije ‘Wednesday’ doista na putu — s teaserom koji prikazuje glas Ortege kao Wednesday te ‘Bloody Mary’ Lady Gage, pjesme koja je korištena u nevjerojatnom plesu Wednesday Addams.

„Tijekom proteklih nekoliko tjedana bila sam proganjana i oponašana milijune puta na internetu“, kaže Wednesday u isječku. „Bilo je to čisto mučenje. Hvala vam.“

Cijeli članak možete pročitati na: miss7.24sata.hr