Apolitični

Dragi naši studenti……

Dragi naši studenti, čitatelji portala Terracon – news-a, počinje još jedna akademska godina. Godina prepuna izazova, uloženog truda, a nadamo se i uspjeha. Pojedini od vas će po prvi puta sjesti u klupe svog fakulteta, s velikim entuzijazmom i željom za uspjehom, a pojedini od vas nastavljaju s jednakim žarom gdje su stali.
Mi, kao mladi i kreativan tim magistara unutar tvrtke Terracon, koji je još ne tako davno bio opterećen istim studenskim brigama, željama, problemima, želimo vas posebno ohrabriti i pružiti vam podršku u nadolazećoj akademskoj godini. Želimo da čvrsto vjerujete u sebe i da nikad, ali baš nikad ne odustajte. Zacrtajte si put kojim želite ići, stvorite viziju i idite prema svom cilju.
Vjerujte nam, svaki trud se isplati.
Na tom putu prema cilju možda neće sve ići „glatko“. Doći će i teški dani. Dani kada će se sve obveze i problemi „svaliti“ na vas i kada ćete jednostavno pomisliti da više nemate snage i poželjet ćete odustati. U takvim trenucima ohrabrite se, mislite pozitivno i imajte na umu da upravo ono što razlikuje uspješne ljude od ostalih jest spoznaja da njihovim mogućnostima nema granica i da mogu sve što požele. Na putu do cilja doći će i dani veselja, smijeha, radosti, obilje šala. Uživajte u njima, budite dio svih studentskih događanja, družite se, sklapajte prijateljstva, pronađite vremena za svoje hobije. Na tom putu ne zaboravite iskazati zahvalnost svojim dekanima, profesorima, asistentima koji nesebično prenose svoje znanje i iskustvo. Nemojte se bojati nepoznatog, što više slušajte i propitkujte svoje profesore. Redovito idite na predavanja. Oplemenjujte svoje znanje. Ma koliko god vam se nekad činili strogi, sjetite se da su kako bi vam prenijeli svoje znanje i svojim iskustvom pomogli oformiti  vas za buduće zanimanje.
I konačno, kada jednog dana budete u jednoj ruci budete držali diplomu, a s drugom bacali kapu visoko u zrak, osjetit ćete snagu i uspjeh, ali i ponos svojih bližnjih.
Tim trenutkom svi problemi i brige učinit će se minornim naspram dobivenome. Neka vam ta diploma za koju ste se hrabro borili bude ulaznica za početak uspješne poslovne karijere. Kao mladi magistri koji su taj put već prošli, želimo vam poručiti da niste sami.
Tu smo uz vas, naša vrata su vam uvijek otvorena. Spremni smo vam dati savjet, ali i pružiti šansu da postanete dio obitelji Terracon.
Pozivamo vas i na suradnju na našem portalu. Podijelite s nama svoju priču, brigu, izazove, radost i tuge, smijeh i suze.
I za kraj, želimo vam još jednom od srca poželjeti sretan početak i uspješno suočavanje s izazovima nove akademske godine.
Hrabro naprijed.
Vaše kolege, Terracon d.d.


Terracon News