Apolitični

Doživite otmjeni ambijent, smiraj i gostoprimstvo u marini Frapa Rogoznica

Ovih dana posjetili smo prekrasnu, atraktivnu i još uvijek najljepšu nautičku marinu svijeta, marinu Frapa u Rogoznici, koja potpuno spremno očekuje goste, nautičare i nadasve vlasnike jako vrijednih jahti, brodova i drugih plovećih jurilica.

 

Domaćin druženja bio nam je iskusni gospodarstvenik, dugogodišnji djelatnik u Njemačkoj, poslovni čovjek i menadžer marine Frapa gospodin Jure Mula koji nam je sa zadovoljstvom pokazao sadržaje magične marine u kojoj se nalazi 10 gatova i tranzitni gat s ukupno 450 potpuno opremljenih vezova kao i čuvani prostor za stotinjak suhih vezova. Nezaobilazni sadržaji kopnenog dijela su hotel „Kopno”, kompleks otvorenih bazena s disco noćnim klubom, bogati sportski centar, glavna kongresna sala te nadzirano parkiralište. Cjelokupni kompleks marine Frapa prostire se na više od 136 000 m² s video nadzorom nad plovilima i svim sadržajnim objektima.
Centar marine čini izgrađeni otok na kojem je smješten jedan dio sadržaja kao što su recepcija, kontrolni toranj, servis, 396 m dug tranzitni gat pogodan i za prihvat mega jahti, hotel „Otok” i pripadajuće parkiralište, većina ugostiteljskih sadržaja te ostali prateći uslužno-poslovni objekti.


Gospodin Mula poslovno često putuje na svjetska turistička odredišta, mega sajmove i tamo pronalazi inspiraciju i dobre savjete o tome kako dodatno upotpuniti ponudu da bi klijenti bili (ako je to moguće) još zadovoljniji kako osobljem, tako i sadržajima, gastronomijom i programom. Želi li, svatko može obići marinu Frapa i uvjeriti se u ekskluzivnu ponudu koja stoji uz bok svjetskom vrhu. Uz raznovrsne aranžmane i vrhunsku uslugu, profesionalno i uvijek srdačno osoblje brine o ugodnom boravku gostiju, a i sami smo se u to imali prilike uvjeriti snimajući reportažu o ovoj rogozničkoj marini. Djelić toga možete vidjeti i u video reportaži za Apolitični.hr i Terracon TV, a najbolje bi bilo da se i sami uvjerite u to imate li prilike. Uživajte!

Dodajmo za kraj gostovanja u Rogoznici da marina Frapa vodi veliku brigu o zaštiti okoliša te je već godinama nagrađivana Plavom zastavom koja je danas najpriznatiji model ekološkog odgoja obrazovanja te obavještavanja javnosti kada je u pitanju briga za more i obalni pojas.