Apolitični

Dolazi „Vrijeme sunca“ Gine Victorije Damjanović

 

Mlada splitska glazbenica, Gina Victoria Damjanović, snimila je novi ljetni hit, funky pjesmu „Vrijeme sunca“, koja već nakon prvih taktova mami na pjevušenje i ples.

Temperamentna, simpatična i odlučna Gina svojim je novim singlom opjevala ljetnu ljubav i iznova zadivila svojim glasovnim mogućnostima. „Pjesma je nastala iz gušta, jako sam njome zadovoljna, pogotovo jer je ljetna, ritmična, funky, a taj glazbeni žanr jako volim iako se ne želim svrstavati niti u jedan žanr posebno. Rado pjevam balade, pop, soul, r’n’b, ni rock mi nije stran. Sve što u meni budi emociju i inspirira me smatram dobrom glazbom.“
Nadam se da će slušatelji lijepo prihvatiti „Vrijeme sunca“, pjevušiti je i plesati uz njene taktove“, ispričala je za medij 22-godišnja Gina Victoria Damjanović, koja je za ovu pjesmu snimila i spot.

 

„Sjajno smo se zabavljali snimajući spot, a to je jako važno kada radiš nešto vezano uz glazbu jer je ona zabavna. Vjerujem da će se ljudima svidjeti pjesma i spot“, rekla je Gina Victoria Damjanović.
Singl je objavio Aquarius Records, a tekst za pjesmu napisala je, uz Roberta Domitrovića, sama Gina Victoria. Glazbu također supotpisuje Mihael Kvork, dok je za aranžman i produkciju pjesme zaslužan Filip Gjud.
Ova mlada pjevačica glazbom se bavi, kako kaže, oduvijek. Živi je od jutra do mraka, piše stihove, igra se notama, i pjevuši gotovo uvijek.

Gina Victoria nije potpuno novo lice na hrvatskoj glazbenoj sceni. Prije nešto više od godine dana izdala je svoj prvi singl, baladu „Tko si zapravo ti?“, i često nastupa u hrvatskim glazbenim klubovima te je jedna od izvođačica u projektu „Ladies“.

Zaželimo joj sreću koristeći njen izraz, od jutra do mraka i što više ljetnih nastupa kao Gina Victoria ili pak „Ladies“.

Više u kategoriji: Glazba; Život

Izvor i foto: aquarius-records.com

D. Šabić, mag. nov.