Apolitični

Dođite na okrugli stol „Poduzetništvo na ženski način” u Gundulićevu 36

Povodom međunarodnog Dana žena, Terracon Business News u suradnji s Poduzetničkim centrom Solin organizira okrugli stol na temu „Poduzetništvo na ženski način”. Okrugli stol će se održati 7. ožujka 2016. godine, u Gundulićevoj 36 (Vinoteka Viola).
Cilj okruglog stola kako nam ističe u razgovoru organizatorica i jedna od moderatorica u programu, glavna urednica Terracon Bussines News-a dr. sc. Marija Boban, jest da se kroz raspravu i razmjenu iskustava u poduzetništvu otvore aktualne teme o specifičnostima ženskog poduzetništva, institucionalnim preprekama i preporukama s kojima se susreću žene u poduzetništvu, izazovima, vještinama kao i percepciji žena poduzetnica u medijima. Također, osim zaključaka i preporuka koje će biti iznesene na samom kraju konferencije, ključni cilj jest i umrežavanje žena poduzetnica i stvaranje novih kontakata s ciljem učenja i povezivanja što je osobito značajno za žene poduzetnice koje tek započinju svoj poduzetnički pothvat.

Dodajmo kako je osim Marije Boban, inače i pročelnice Katedre za ekonomske i financijske znanosti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, moderatorica i Ivana Ninčević, mag. oec, predsjednica i direktorica Poduzetničkog centra Solin i Projektnog centra Solin. U panel diskusiji okruglog stola govorit će gošće iz svijeta gospodarstva, društvenih djelatnosti, novinarstva, a gospođa Boban nam je potvrdila kako će se ovakva i slična stručna druženja učestalo održavati s različitim temama.

Više u kategoriji: Gospodarstvo; Obrazovanje
Video: Teo Peričić
D. Šabić, mag. nov.