Apolitični

Dočekajte Novu u Splitu

U minutama se može iskazivati vrijeme koje nas dijeli od spektakularne splitske novogodišnje noći, a brojni europski i regionalni mediji upravo Split predstavljaju kao jednu od top destinacija za doček i proslavu najiščekivanije noći u godini.
Jedan od razloga zbog kojeg u grad pod Marjanom pristižu tisuće turista koji najluđu noć žele proslaviti na jednoj od najljepših svjetskih riva svakako je tradicionalni vatromet koji svake godine osvjetljava splitsko zvjezdano nebo, a ove će biti najduži do sada. Svjetlucava nebeska čarolija uz pogled na gradsku kulisu koja oduzima dah, trenutak kada otkuca ponoć čini jednostavno nezaboravnim i posebnim.
Idilično raspoloženje u noći kada sve počinje iz početka ove će godine upotpuniti nikad bogatiji glazbeni program uz nastupe grupa TBF i Psihomodo pop, jednog od najpopularnijih DJ-a na ovim prostorima Pere Fullhousea te benda Vertigo. Zavidnom glazbenom programu trebala se pridružiti i mlada kantautorica Sara Renar no nažalost neće biti u mogućnosti zbog obiteljskog smrtnog slučaja.
U ovogodišnjoj najluđoj noći očekuje nas zimska pustolovina ispunjena uzbuđenjima, zabavom i iznenađenjima koja će vas ostaviti bez daha i još jednom ukazati na bezbroj razloga zbog kojih turisti iz svih dijelova svijeta u nove odluke, nove ciljeve i nove želje kreću upravo sa splitske rive.
Evo i starogodišnje satnice:

31.12.2015.

PROKURATIVE

U 12 sati– doček nove uz dalmatinske pjesme
Večernji program- studio 54 i DJ program

PJACA
U 15 sati- doček nove (snijeg, odbrojavanje, prvi valcer…)

RIVA
Od 11h do 13h na centralnoj pozornici ispraćaj Stare Godine- program za djecu (Srdelice)

Večernji program:
Ugostiteljske zone- DJ programi
Novogodišnji program na Rivi otvara bend Vertigo, slijede TBF, Psihomodo Pop i DJ Pero Fullhouse.
Split vas zove! Uživajte!

Više u kategoriji: Kulturna baština
Izvor i foto: visitsplit.com
D. Šabić, mag. nov.