Apolitični

DO KRAJA MJESECA DOLAZE NAM UZBUDLJIVI FILMSKI NASLOVI

Novi filmovi koji su nas od početka godine već oduševili svjedoče oporavku filmske industrije, a novi naslovi i dalje pristižu. Iako smo već debelo zagazili u drugu polovicu travnja, do kraja mjeseca nam je ostalo još nekoliko filmskih naslova kojima se itekako veselimo! Riječ je o dugoočekivanim blockbusterima, ali i manjim filmovima kojima se predviđa veliki uspjeh kod publike.

THE NORTHMAN

Petak pred nama rezerviran je za jedan od većih epskih filmova u ovoj godini. Akcijski film The Northman krcat je velikim filmskim zvijezdama, a prati priču mladog Vikinškog princa u devetom stoljeću. Nakon što tragično ostane bez oca, kreće na životnu misiju da osveti njegovo brutalno ubojstvo.

Glumačku postavu čine Alexander SkarsgardNicole KidmanEthan HawkeAnya Taylor-JoyWillem Dafoe i brojni drugi. 

THE UNBEARABLE WEIGHT OF MASSIVE TALENT

Ovdje je riječ o filmu koji je samo svojom najavom i trailerom dobio epitet jednog od najiščekivanijih filmova godine. A svjetlo dana ugledati će upravo ovoga petka, 22. travnja.

Nicolas Cage glumi Nicolasa Cagea.

THE MYSTERY OF MARILYN MONROE: THE UNHEARD TAPES

Netflix također ima svog asa u rukavu s kojim će savršeno zaokružiti travanj. Riječ je o dokumentarnom filmu koji se bavi misterioznom smrti i privatnim životom jedne od najvećih ikona 20. stoljeća – Marilyn Monroe.

UNDER THE BANNER OF HEAVEN

Iako ovdje nije riječ o filmu, ovo je naslov od kojeg se mnogo očekuje. Under the Banner of Heaven je mini serija koja s prikazivanjem kreće 28. travnja. Inspirirana je true crime knjigom Jona Krakauera, a bavi se stravičnim ubojstvima koja su se u državi američkoj Utah dogodila 1984. godine.

MEMORY

U novom filmu Memory, irski glumac Liam Neeson vraća se žanru koji mu itekako dobro leži – akcijskom trileru.

UNPLUGGING

U moru raznih trilera i ponešto težih naslova koji će ovih dana biti predstavljeni publici, romantična komedija Unplugging pravo je osvježenje. Redateljski je to prvijenac Debre Neil-Fisher koji će publika moći pogledati od 22. travnja.

ALONG FOR THE RIDE

Along for the Ride je Netflixova filmska adaptacija istoimenog romana spisateljice Sarah Dessen. Ovu dramu je režirala Sofia Alvarez, a prati priču djevojke Auden ispred koje je posljednje slobodno ljeto prije nego što ode na studij. Tada upoznaje misterioznig Elija, koji, baš kao i ona, pati od nesanice.

Cijeli članak i ostale trailere možete pronaći na: journal.hr

Foto: Pixabay