Apolitični

Dječji festival „Mali Split” posjetio Splitsko-dalmatinsku županiju

Dječji festival „Mali Split” posjetio je Splitsko-dalmatinsku županiju koja od svog postanka daje potpunu podršku malim natjecateljima, budućim glazbenim zvijezdama.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji ovog četvrtka upriličeno je primanje za sudionike Dječjeg festivala „Mali Split” na čelu s umjetničkim voditeljem Festivala Jovicom Škarom, kojem su domaćini bili zamjenik župana Luka Brčić i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Tomislav Đonlić.

Dječji festival „Mali Split”


– Od početka našeg rada imali smo vašu podršku onu financijsku, ali i onu moralnu. Susret s ljudima koji vode županiju vrlo nam je važan. Svake godine pokušavamo prezentirati Mali Split izvođačima s područja cijele županije, ali i Hrvatske. Početak našeg rada, prije 26 godina, bio je obilježen željom obraniti Domovinu pjesmom i učenjem“, kazao je ravnatelj Škaro.
Zamjenik župana Luka Brčić u ime župana pozdravio je svoje najdraže goste: „Glazba je zvonka radost”. Tu radost moramo omogućiti svoj našoj djeci koja su naša budućnost. Podupiremo „Mali Split” i njegovog voditelja koji su veliki promotori Splita i naše županije”, istaknuo je zamjenik Brčić. Biti sudionik Malog Splita znači biti i odlikaš.
Nadamo se kako će djeca na festivalu pjesmom razveseliti sve mame, tate, roditelje i prijatelje koji ispune Prokurative do posljednjeg mjesta jer na mladima svijet ostaje.