Apolitični

Disney+ stiže u Hrvatsku

Nude Star Wars, Simpsone, kultni ‘Muppet Show‘…

Nudit će 7000 epizoda raznih serija i 500 filmova, a sadržaj se istovremeno može gledati na četiri ekrana

Disney+ stiže u Hrvatsku tijekom ljeta, objavljeno je u srijedu. Streaming platforma tvrtke The Walt Disney Company planira se proširiti u 42 zemlje i na 11 novih područja. Među novim zemljama su Hrvatska, Južna Afrika, Turska, Poljska i Ujedinjeni Arapski Emirati. S ekskluzivnim, originalnim sadržajem i tisućama naslova serija i filmova Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica i ostalog zabavnog sadržaja koje nudi Star, Disney+ je streaming platforma nekih od omiljenih svjetskih uspješnica.

Iz odnosa s javnošću ove platforme kažu da trenutačno nemaju više informacija o paketima, katalozima, cijenama i drugim detaljima dolaska ove platforme u Hrvatsku. Ipak, s obzirom na to da je platforma već dostupna u svijetu, može se pretpostaviti da će većina naslova biti dostupna i u Hrvatskoj.

Jedan od serijala koji su ekskluzivno na platformi Disney+ su “Simpsoni” i “Star Wars” saga, a uz sve se, logično, prikazuju i filmovi koji su nastali u kultnom Disneyjevom studiju animacije. Upravo radi tog segmenta ova je platforma na glasu kao najbolja za nešto mlađu publiku.

Disney+ je rezultat strategije s kojom se počelo još davne 2004., kad su otkupili prava na “The Muppet Show”, pa su dvije godine kasnije krenuli i s Pixarovim filmovima, a onda i s Lucasfimom, National Geographicom, Marvelom i Foxom.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay