Apolitični

Disney dječji kanali dostupni i u Hrvatskoj

Disney Channel i Disney Junior od 1. kolovoza dostupni na MAXtv-u Hrvatskog Telekoma.

Novim ugovorom The Walt Disney Company i Hrvatski Telekom nastavljaju uspješnu suradnju. Svjetski poznati zabavni i informativni TV kanali koji su godinama prisutni na domaćem tržištu Fox, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies, National Geographic, Nat Geo Wild, 24kitchen i Baby TV zajedno uz novo dodani Disney Junior i Disney Channel bit će dostupni korisnicima Hrvatskog Telekoma putem IPTV, DTH i OTT usluga.

Disney Channel je namijenjen djeci od 6 do 12 godina te nudi sjajne priče pune glazbe, prijateljstva i dobre zabave. Program kanala sastoji se od popularnih emisija poput “Miraculous: Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka“ i “Amphibia”. Sadržaj Disney Channela podržava vrijednosti koje pomažu djeci da se suoče s izazovima odrastanja, potiču ih da vjeruju u sebe, ispunjavaju snove i provode vrijeme s obitelji i prijateljima.

Disney Junior poziva predškolce i njihove roditelje u čaroban svijet zabave i mašte s likovima koje djeca iznimno vole, uz naslove poput “PJ Masks”, “Spidey and His Amazing Friends”, “Mickey Mouse Funhouse”, “Bluey” i mnoge druge. Disney Junior nastavlja regrutirati novu publiku jačajući emocionalnu povezanost s ranim djetinjstvom i roditeljima.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info

Foto: Pixabay