Apolitični

Disku®sija i Eric Pauwels u Kinoteci Zlatna vrata

Ovoga ponedjeljka i utorka, 17. i 18. listopada, program Disku®sija u suradnji s Kinotekom Zlatna vrata u Split dovodi belgijskog pisca i redatelja Erica Pauwelsa. U sklopu programa Eric Pauwels održat će predavanje, a u dvorani kinoteke Zlatna vrata održat će se dvije projekcije.

U ponedjeljak, 17. listopada, najavljena je projekcija filma Violin Fase & Letter from a Filmmaker to His Daughter, a prije samog prikazivanja, s publikom će se družiti najavljeni gost i to u društvu Ericovog kolege i redatelja Dana Okija.

Druga projekcija odvit će se u utorak, 18. listopada s početkom u 17 i 30, a publiku očekuje film Trois danses hongroises de Brahms & The Second Night.

Belgijski redatelj i pisac svoj će boravak u Splitu i gostovanje u najavljenom programu iskoristiti i za snimanje kratkometražnog filma „Little man in Split”.

Svi zainteresirani pozvani su na projekcije filmova u Kinoteci Zlatna vrata kao i na aktivno sudjelovanje u programu Disku®sija koji i ovoga puta splitsku kulturu potiče i promiče ugošćavanjem zanimljivih i poticajnih umjetnika.