Apolitični

Dioklecijanovi podrumi postaju 3. put “Vinski podrumi”

Dalmacija, poznata po mnogim svojevrsnim ljepotama, tu su izuzetno zgodne i privlačne žene, ugodno podneblje, prirodne ljepote i atrakcije, a ne zaboravimo da je ovaj kraj Hrvatske prepoznatljiv i po vrhunskim vinima.
Nema grada na obali koji ne organizira bar jednom na godinu sajam, smotru i druženja na temu vina i vinogradarstva. Upravo na ovu temu Split vas poziva ovih dana na „Vinski podrum u Dioklecijanovim podrumima“. Ovo je treći sajam vina i delicija „Vinski podrum“, a sve vas će poljubiti „kapljicom“ 22. i 23. svibnja u najposjećenijem prostoru grada podno Marjana, Dioklecijanovim podrumima.
Posebna je svečanost za svakog ljubitelja vrhunskog vina posjet ovom sajmu gdje će se također predstaviti i šampionska maslinova ulja, i gdje će se moći pronaći i pokoji dobar zalogaj, ističu organizatori smotre te najavljuju promociju ponajboljih vina Lijepe Naše, redom hrvatskih autohtonih sorti.

Split vas s ljubavlju zove i očekuje. Na vama je da u ove dane pronađete trenutak za čašu vrhunskog vina i posjet vinskim Dioklecijanovim podrumima. Dođite i budite gosti 1700 godina starog Splita grada.

Više u kategoriji: Vina i vinari
D. Šabić, mag. nov.