Apolitični

Dinovo kazalište lutaka u OŠ „Split 3“

Grad Split prepun je osnovnih škola kao obrazovnih institucija koje djeci kroz školska druženja zahvaljujući učiteljima, profesorima i osoblju, pružaju raznovrsna znanja i prva zajednička životna iskustva.
Između ostalog, škole su mjesta gdje Dinovo kazalište lutaka sa svojim predstavama uveseljava i daruje djecu umjetničkim druženjima koja oni kroz igru i zanimljivo komuniciranje pamte kao nešto lijepo.

Tako je Dinovo kazalište gostovalo u OŠ „Split 3“ s predstavom „Čudesna šuma“, koju su prvašići te škole pogledali sa osmijehom, a sve uz potporu ravnatelja g. Zdravka Delaša.
Lijepo je bilo vidjeti radosnu i zaigranu djecu koja su sa zanimanjem odgledala predstavu koju su na svoj način i prokomentirali…

https://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/04/DJECA-OS-BRDA.mp3?_=1

A kako su nas djeca pozvala da ponovno dođemo u školu na druženje i priču, mi ćemo to ispuniti kao što smo i obećali te s radošću i veseljem očekujemo zakazani termin, dok su predstave za njih već pripremljene i čekaju svoj trenutak.

Zahvaljujemo i učiteljici prvog razreda Ljiljani Sarić koja također s radošću pogledala „Čudesnu šumu“. Zadovoljna našim gostovanjem, iskazala je nekoliko zanimljivih riječi potpore ovakvim i sličnim druženjima kada dajemo sebe za djecu.

https://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/04/LJILJANA-SARIĆ-OS-SPLIT-3-FINALNI.mp3?_=2

Kako prolazi vrijeme, draga djeco, tako vam stižu nova druženja s Dinovim kazalištem lutaka. Svi se radujemo!

Više na: www.dinovokazalistelutaka.com

D. Šabić, mag. nov.