Apolitični

Digital Takover 2020 – Suosnivač Netflixa, hrvatski kraljevi startupova, digitalni genije iz LEGO svijeta i svjetska food futuristica

sve njih okuplja 13. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu najveći regionalni digitalni summit & expo Digital Takeover.

Ekskluzivno na Digital Takeoveru dolazi Marc Randolph, suosnivač globalnog streaming diva Netflix koji danas broji više od 150 milijuna pretplatnika. Randolph je trenutačno jedan od najvećih svjetskih financijskih i tehnoloških stručnjaka koji je pridonio promjeni načina na koji svijet konzumira medije.

Atraktivno predavanje održat će Mate Rimac, tu je i Ivan Mrvoš, inovator i svjetski priznat poduzetnik.

Predavanja digitalnog lidera Larsa Silberbauera koji je za LEGO kompaniju uspio iz temelja izgraditi strategiju za društvene mreže i video sadržaj zbog čega je 2015. magazin Adweek proglasio LEGO najboljim brendom na društvenim mrežama i na YouTubeu u kategoriji proizvođača igračaka. Holmes Report 2015. godine proglasio je Silberbauera jednim od 25 najinovativnijih i najutjecajnijih marketinških stručnjaka u Europi.

Posjetitelje će zasigurno zaintrigirati Dr. Morgaine Gaye, futurologinja specijalizirana za prehrambenu industriju koja će otkriti koji nas trendovi u hrani očekuju za 10 godina.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info

Foto: Pixabay