Apolitični

Detour s pjesmom „Zaljubila sam se” osvaja top liste

S najnovijim singlom Zaljubila sam se electro akustik grupa Detour postigla je najviši ulaz na ovotjednoj službenoj top listi radijskog emitiranja domaće glazbe TOP.hr, ušavši odmah na 5 mjesto. – Veseli nas činjenica da su radio postaje u svega 10 dana pjesmu tako lijepo prihvatile i odmah krenule u emitiranje. Ali, još je važnije da svakodnevno dobivamo pozitivne komentare naših fanova. U svakom slučaju mislim da je ovo dobar nastavak svega što smo do sada radili i pokazatelj da je naša nova vokalistica Gina bila dobar odabir. – izjavio je frontman Detoura, Nenad Borgudan, ujedno i autor pjesme.
Za pjesmu koja najavljuje priču prvog Detourovog akustičnog albuma, čiji je izlazak predviđen za rujan, prošlog tjedna snimljen je i video broj u režiji Luke Nižetića koji je već imao prilike surađivati i na njihovom singlu Ujutro. O samom snimanju Luka je rekao: – Zaljubila sam se je jednostavno pjesma koja u tebi budi osjećaj sreće, plesnog je ritma, nekako odiše proljetnim ugođajem i dok je slušaš pruža ti potrebnu dozu optimizma. Stoga mi je i bila ideja napraviti video broj gdje se vokalistica Gina susreće s raznim situacijama u kojima svojim osmjehom ili dodirom širi ljubav i sreću, dok su se ostali članovi grupe pokazali kao odlični glumci. Nadam se da smo video pričom uspjeli još više naglasiti ugođaj, te samu poantu pjesme.
Grupu Detour već idućeg tjedna, 07.04., čeka koncert u Vintage Industrial baru. Poznato je da se Zagreb i Detour vole, a idućeg četvrtka Vintage će ispuniti zvuci starih i novih hitova poput Snijega, Plešem sama, Daleko, Mjesec, Srce veliko, Ljeto počinje, Tvoje lice se promijenilo… Ovo je idealna prilika da se službeno predstavi nova vokalistica Gina Victoria Damjanović te premijerno izvede uživo novi singl Zaljubila sam se.


Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: aquarius-records.co; facebook.com
D. Šabić, mag.nov.