Apolitični

Detour oduševio s novom pjevačicom s Brača

Sinoć je nedvojbeno bio jedan od najznačajnijih te najiščekivanijih gigova u posljednje vrijeme za grupu Detour. Novi singl, nova vokalistica i činjenica da se ušlo u jubilarnu, slavljeničku desetogodišnjicu bili su dovoljan povod da dvorana Vintage industrial bara doslovno bude pretrpana.
Pjesma Zaljubila sam se, trenutno jedna od najizvođenijih u radijskom eteru, otvorila je novi ciklus u radu ove priznate electro akustik pop glazbene atrakcije te je na najbolji mogući način predstavila novu pjevačicu Ginu Victoriju. Mlada djevojka s otoka Brača svojim sinoćnjim nastupom pokazala je da je spremno preuzela glavnu vokalnu rolu, samouvjereno savladavši zahtjevan opus grupe Detour koja je jučer od prisutnih fanova dobila ogromnu količinu emocija, podrške, ljubavi i pozitivnih vibracija. Puna dva sata plesalo se, ljuljalo, pjevalo uz već provjerene hitove: Plešem sama, Srce veliko, Snijeg, Daleko, Mjesec, Tvoje lice se promijenilo, a najnoviji Zaljubila sam se od publike dobio je potvrdu da može ravnopravno stajati uz bok svojim prethodnicima.


– Mislim da nam se nikad nije dogodilo da tako u kratkom roku jedna naša pjesma osvoji kako eter, tako i publiku. U svakom slučaju, vrlo dobar vjetar u leđa za daljnji rad jer nas nakon Vintage-a čekaju daljnji koncerti te snimanje akustičnog albuma čiji je izlazak planiran u rujnu. Za mene, a vjerujem i za ostale članove benda, večer je bila posebno emotivna, a vjerujem da su se sinoć svi zaljubili u Ginu, kao što smo i mi nakon prvog susreta. – s osmjehom je izjavio frontman grupe Nenad Borgudan.

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: aquarius-records.com, J. Duval