Apolitični

Daria Hodnik drugu godinu zaredom nominacija za Porin

Daria Hodnik drugu godinu zaredom nominacija za Porin

Nakon jučerašnjih objava nominacija za najveću domaću glazbenu nagradu Porin, Daria Hodnik ponovno ima razloga za slavlje.

Drugu godinu zaredom Daria je nominirana u prestižnoj kategoriji ‘Najbolja ženska vokalna izvedba’ i to u društvu dviju izvrsnih glazbenica Josipe Lisac i Antonele Doko.

Nominirana je za izvedbu pjesme ‘Kad jednom se spoje’ kojom je oduševila na Zagrebačkom festivalu, a nakon toga zauzela i zasluženo mjesto na ljestvici HRtop40, na kojoj se nalazi već tjednima.

Iz dana u dan, iz projekta u projekt Daria Hodnik dokazuje da je odluka o samostalnoj karijeri bila pun pogodak i korak u pravom smjeru, onom bliže publici, bliže priznanjima struke i konačno, još bliže svojoj ljubavi – glazbi.

”Nominacija za Porin meni je iznad svega ogromna čast! Ne mogu ni opisati koliko mi znači priznanje struke. Iako zvuči kao floskula, ja ovaj posao ne radim zbog nagrada niti priznanja. Odlazak u solo vode meni je bio izazov, zadovoljstvo i još jedan način na koji mogu uživati u glazbi i pjevanju. Kada ta moja ljubav dopre do drugih ljudi, bilo kritike ili publike, meni je to najveća sreća! Moram također reći, svaki pjevač koji se nađe u istoj kategoriji s Josipom Lisac zna da sigurno radi nešto dobro!”, rekla je Daria povodom nominacije.

Osim za Dariju ova je nominacija uspjeh i za njenu izdavačku kuću Hamar Media.

Daria se odlučila surađivati s ovom izdavačkom kućom upravo zbog individualnog pristupa i potpune posvećenosti izvođaču, očito da je i tu dobro odlučila jer kaže: ”Beskrajno cijenim trud svih ljudi koji su uključeni u moju glazbenu karijeru. Hamar Media jedna je od njih. Dugo su u ovom poslu i rado sam se prepustila njihovim prijedlozima i planovima jer znam da im je zadovoljan izvođač prvi i najveći prioritet”.

Lida Hamar Paladin, direktorica agencije, komentirala je riječima: ”Daria je prije svega prekrasna osoba. Beskrajno sam ponosna što u svojoj kući imamo umjetnicu ovakvog kalibra. Sretna sam i zahvalna što joj možemo biti podrška na njenom glazbenom putu!”.