Apolitični

Dani male hrvatske brodogradnje u Podstrani

Ovaj tjedan u marini hotela “Le Meredian Lav” održat će se “Dani hrvatske male brodogradnje”, dođite i pogledajte.

U marini hotela „Le Meridian lav” u Podstrani, između 28. travnja i 1. svibnja, osmi put za redom, održat će se „Dani hrvatske male brodogradnje”. U moru i na suhom 28 domaćih brodograditelja predstavit će 40-ak plovila, među njima čak 8 novih modela, a 20-ak izlagača nautičku i ribolovnu opremu.


Dio ove manifestacije čini i Sajam turistički atrakcija koji se održava po drugi put. Na njemu će biti obilje ponude za turizam, izletnike, adrenalinske sportove, plažu i sl. Posjetitelji će moći sudjelovati na dva Cedevita kupa – u kajakingu za tate i djecu te badmintonu za mame i djecu, ali i natjecanju u stand-up paddle-u.
U subotu, 30. travnja, posjetitelji će moći tijekom Barcaffe open-a vidjeti natjecanje barmena u spravljanju espresa te uživati u zabavnom programu uz veliki večernji koncert.
Također u subotu, održat će se „SUPer Surfs Challenger”, natjecanje dvočlanih ekipa u tri sporta, SUP veslanju na dasci, odbojci na vodenoj trampolini te vožnji kajaka. Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovom natjecanju mogu se prijaviti na www.surfmania.net.
Izvor i foto: makarska-post.com (Šime Duvančić)