Apolitični

Damir Kedžo – 2016. je njegova godina!!!

Popularni glazbenik Damir Kedžo posljednjih godinu-dvije intenzivno radi na svojoj karijeri, a da je ozbiljan u svojoj namjeri i posvećen isključivo glazbenoj karijeri, dokazao je i odlaskom na prestižno glazbeno natjecanje u Rusiju gdje je pomeo konkurenciju i ponio titulu najboljeg.

Time je otvorio mnoga vrata u inozemstvu, pa uz onu u Hrvatskoj, uspješno paralelno gradi karijeru na dva tržišta. Već sada, na polovici aktualne godine, možemo reći da će ova, 2016. godina zasigurno biti godina Damira Kedže! S obzirom na to da je pred njim puno planova, svoje je povjerenje poklonio agenciji Hamar Media, od sada zaduženoj za sav marketing i promociju, dok će se Damir moći posvetiti isključivo kreativnom dijelu posla.


Novim pjesmama osvojio je slušatelje, te su mnogi ne krijući oduševljenje rado prihvatili ono što im nudi svakim novim singlom. Nastupom na prošlom Zagrebačkom festivalu, na kojem se mogla vidjeti energija i žar s kojima radi svoj posao, omogućili su da Damir pronađe svoje mjesto na glazbenoj sceni. Ovu godinu započeo je uspješnim samostalnim koncertima, a pred njim su mnogi izazovi. Jedan od njih su i pripreme za menshealthovsku transformaciju. Kedžo se odlučio „stesati”, pa će čitateljima portala Menshealth.hr dati uvid u kompletnu fizičku transformaciju. Pjevaču takav režim odgovara jer na nastupima želi izgledati besprijekorno, a Men’s Health će na taj način Damirove želje pretvoriti u realnost. Usporedno s tim već su počele probe za najavljeni mjuzikl „Pacijenti” gdje je upravo Damiru pripala glavna uloga. Damiru je to već peta uloga u nekom mjuziklu, a premijeru najnovijeg gledat ćemo 4. listopada u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Damir je trenutno u studiju gdje završava snimanje nove pjesme s kojom će nastupiti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Iako Damira čeka puno posla i malo slobodnih ljetnih dana, u pripremi ima još nekoliko zanimljivih projekata o kojima više informacija stiže uskoro!
Na kraju vam donosimo video spot na pjesmu Tebi sam oprostija.