Apolitični

Dalmatinko Cup 2017

Dalmatinko Cup 2017

Dalmatinko cup je međunarodni nogometni turnir za djecu od 8 do 14 godina na kojem sudjeluje preko 1.500 natjecatelja iz 7 europskih država. Smisao organizacije ovakve manifestacije nije samo natjecanje, već i promocija turizma i ljepota Splita i naše Županije te društvena odgovornost.

U naš projekt smo integrirali 6 dječjih humanitarnih organizacija želeći naglasiti važnost brige za djecu kojima je potrebna pomoć, ali što je još važnije, pokazati da su jednako vrijedni i važni članovi društva. Također, Dalmatinko cup je prvi turnir ovakvog karaktera na kojemu curice igraju u zasebnoj kategoriji i smatramo kako je bitno promovirati jednakost spolova.
Naš slogan je Više od nogometa, a s obzirom da imamo vrhunsko natjecanje, da djecu vodimo na besplatne izlete, da promoviramo toleranciju, jednakost spolova i humanitarne aktivnosti, Dalmatinko cup je uistinu više od nogometa.


Natjecanja se održavaju na 6 terena u Splitu, Podstrani, Dugopolju, Vranjicu i Klisu i to od 28.4. do 1.5.2017., odigrat će se preko 160 utakmica u šest muških i jednoj ženskoj kategoriji, a očekujemo gotovo 3.000 gostiju koji će spavati u Splitu i okolici.
Svim sportašima, trenerima i roditeljima želimo da provedu iznimne trenutke u Splitu i Dalmaciji. Dobrodošli na Dalmatinko cup 2017.