Apolitični

Dalmalino uveseljava djecu…

S veseljem dijelimo s Vama informaciju da će se 6. humana akcija “Dalmalino uveseljava djecu”,u organizaciji Dječjeg kluba Dalmalino održati u KBC– u Split na Klinici za dječje bolest, u ponedjeljak 15. prosinca 2014. s početkom u 16,30 sati.
Pridružit će nam se klaun Vele, Plesni studio Pulsar, Plesni klub CAF– Spliters, Style Force-Split & klaun Raspa i Plesni klub Noa.
Budući da je igra najbolji način komunikacije s djetetom, posebice u stresnim situacijama, Dalmalinovi animatori i suradnici svojim osobitim nastupom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s malim bolesnicima pokušavajući im otkloniti pozornost od bolesti i straha i donijeti im svijet igre, smijeha i radosti.
Podsjetimo, u zimu 2009. godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširilo i na druge bolničke centre u Hrvatskoj (Rijeka, Zagreb, Šibenik, Zadar).
Cilj je učinit boravak djece u bolnici što humanijim kako bi se brže oporavila i lakše nosila sa cijelom situacijom. S druge strane, promiču se i provode vrijednosti usmjerene ka dobrobiti cijele zajednice.
Zoran Vrsalović- Dalmalino