Apolitični

Dalmalino uveseljava djecu! Humana akcija u šibenskoj bolnici

 

S veseljem dijelimo s Vama informaciju da će se 3. humana akcija „DALMALINO UVESELJAVA DJECU!” koju organizira Dječji klub Dalmalino održati u OB Šibensko-kninske županije na Odjelu za pedijatriju, 15. lipnja (srijeda) 2016. s početkom u 12,00 sati.
U sklopu šibenske humanitarne akcije Dalmalino uveseljava djecu sudjeluju: Pipi Duga Čarapa, Casper- mađioničar, Plesna udruga Bollywood Vodice i Gimnastički klub Dišpet Šibenik. Dalmalino animatori i suradnici svojom glumom, igrom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti!

„DALMALINO UVESELJAVA DJECU”

U zimu 2009. godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu splitske Pedijatrije te je ovu plemenitu akciju proširio i na druge bolničke centre u RH (Zagreb, Rijeka, Varaždin, Zadar).
Cilj je, potvrđuje nam predsjednik udruge Dalmalino Zoran Vrsalović, da u zajedničkoj igri humaniziramo prostor u kojem borave djeca, potičemo i ohrabrimo dijete na osamostaljenje, te tako stvaramo odnose uzajamnog povjerenja i povezivanja.
Podržite i vi 3.humanu akciju Dalmalino uveseljava djecu koja će se održati u općoj bolnici Šibenik!

Izvor i foto: Udruga Dalmalino