Apolitični

Dacia osvaja nove galaksije svemirskim programom Dustar

Dacia, automobilska marka s najboljim omjerom cijene i kvalitete, najavila je lansiranje prvog (i jedinog) pristupačnog svemirskog programa. Pothvat nazvan DUSTAR jedinstven je u svijetu. U želji da ponudi povoljno i kvalitetno rješenje za svemirska putovanja, Dacia je za danas potvrdila svoje prvo lansiranje.

Marka je uložila velike napore kako bi proslavila prvo poglavlje tog revolucionarnog pothvata i pretvorila ga u događaj kakav nipošto ne želite propustiti. DUSTAR u istraživanje svemira kreće 1. travnja 2021.

Na taj veliki korak Dacia se odlučila nakon što je prodrmala temelje suvremene automobilske industrije pristupačnim, nagrađivanim i pouzdanim modelima koje nudi još od 2013. Njezini briljantni inženjeri već godinama razvijaju suvremena i jednostavna vozila s najboljim omjerom cijene i kvalitete. Zahvaljujući Dacijinu zavidnom iskustvu i stručnosti te pametnom pristupu optimizaciji troškova razvoja vozila, čak ni nebo nije granica za DUSTAR. Taj nam svemirski pothvat dokazuje kako je uz malo pametnog razmišljanja moguće stići jako daleko.

Cijeli članak možete pročitati na: autopress.hr

Foto: Pixabay