Apolitični

Da, Huawei Mate 50 Pro vodi mobilnu fotografiju u novu razvojnu eru!

Huawei ima jedno od najvećih iskustava i dokazane tehničke stručnosti u razvoju inovacija mobilne fotografije. Tijekom godina su dokazali da mogu napraviti velike stvari koje zaista pomiču granice. Tvrtka je zaslužna za niz ključnih tehnologija vezanih za pametne telefone kao što su korištenje jednobojnog i kolor sustava dvostrukih kamera, primjena umjetne inteligencije na mobilnoj fotografiji ili uvođenje pionirskog periskopskog telefoto objektiva.

I opet, ove je godine Huawei sa svojim potpuno novim snažnim vodećim modelom Mate 50 Pro ponovno podigao ljestvicu mobilne fotografije.

Huawei Mate 50 Pro donosi inovativnu kameru s ultra otvorom blende s prvim u svijetu, fizički prilagodljivim otvorom blende podesivim na 10 razina, RYYB ultra-sensing slikovnu jedinicu koja zamjenjuje zelene piksele u fotoosjetljivom senzoru sa žutim super pikselima, povećavajući unos svjetla za 40%. Uz to donosi i algoritme fotografije koji su također nadograđeni usvajanjem XD Fusion Pro ultra-HD mehanizma i računalne optike koja premašuje fizička ograničenja oka.

Novi Mate 50 Pro može pružiti visoku kvalitetu fotografije s prirodnim istaknutim detaljima i ugodnim bokeh efektom.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Promo