Apolitični

Cure iz Frajla snimaju, putuju i nastupaju

U jeku proljetne turneje The Frajle predstavljaju singl „Žeđam”, novu verziju poznatog Gibonnijevog hita. Pjesmu „Žeđam” The Frajle su premijerno izvele na prošlogodišnjem velikom zagrebačkom koncertu u rasprodanoj dvorani Vatroslav Lisinski, a reakcija publike u Lisinskome te svim idućim nastupima natjerala je The Frajle da upravo „Žeđam” objave kao prvi singl nakon hvaljenog, trećeg studijskog albuma „B strana ljubavi”.

– Oduvijek smo iznimno cijenile i iskreno voljele Gibonnijevu glazbu, a reakcije publike na koncertima uvijek su bile odlične upravo na „Žeđam”, pa je ideja o snimanju odmah objeručke prihvaćena! Vjerujemo da će i naša publika jednako uživati u ovoj prelijepoj pjesmi! – kažu cure iz Frajli.
Album „B strana ljubavi”, objavljen krajem prošle godine, podjednako je oduševio glazbene kritičare i publiku te donio brojne hitove – Moli me, moli, Mijenjam dane, Imala je lijepu rupicu na bradi itd.,a Frajle ga upravo predstavljaju na velikoj regionalnoj turneji. Proljetni dio Hrvatske turneje koja ruši sve rekorde slušanosti The Frajle nastavljaju koncertom u zadarskom Arsenalu, a 6. srpnja nastupaju u Splitu na događanju San Sustipanske noći.


The Frajle iza sebe imaju tri studijska albuma i mnoštvo nastupa diljem regije, angažirane su u mnogim humanitarnim projektima, a osvojile su i brojne nagrade – MTV nagrade (MTV Gold Award za spot „Fina” i za spot „Pare vole me”- remix DJ Gramophondzie),Oskar popularnosti za najprodavaniji album, Oskar popularnosti za najbolju pop grupu, Runjićev galeb, za doprinos u muzici, NAXI Radio nagradu za najslušaniju pjesmu, Zlatnu Bubamaru za balkansku grupu godine, nagradu Good Feeling, Hello nagradu za humanost te još niz raznih nagrada i priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

Izvor i foto: aquarius-records.com