Apolitični

CroSea Fast Food u Zadru

U vremenima kada živimo užurbano te posežemo za brzom hranom kao nadomjeskom za kuhane obroke, ali i kada svi razmišljamo o kvaliteti te iste hrane koju unosimo u svoj organizam i trajnim posljedicama koje ona ostavlja, u Zadru su se dosjetili u otvorili prvi objekt brze, ali i zdrave hrane, CroaSea Fast Food.
U suradnji grada Zadra, Hrvatske gospodarske komore, Turističke zajednice grada Zadra, Hotelijersko-ugostiteljske i turističke škole u Zadru s lokalnom ribarskom grupom Plodovi mora, pokrenut je pilot program „Razvoj i testiranje koncepta ponude brze hrane na temelju jadranske ribe – CroSea”.


CroSea Fast Food

Cilj projekta je, naravno, povećati prodaju sitne plave ribe te provjeriti koncept ugostiteljskog brenda zdrave brze hrane iz Jadranskog mora.
CroSea Fast Food kiosk će na zadarskoj Rivi biti postavljen mjesec dana kako bi se provjerila potražnja gostiju i povratna informacija o tome koliko su korisnici zadovoljni izborom hrane, ali i cijenom koju moraju platiti za jedan brzi i zdravi mediteranski obrok.
U ponudi CroSea Fast Fooda možete pronaći isključivo sitnu plavu ribu, srdele, inćune, lokarde, a od priloga možete izabrati pržene krumpire, marinirano povrće ili šalšu, kojoj niti jedan Dalmatinac ne može odoljeti. Jelovnik je osmislio poznati zadarski chef Renato Kraljev, a sve s ciljem zadovoljavanja nepca mediteranskog čovjeka koji želi da njegov obrok bude brz, konkretan i zdrav.
Cijene porcija su povoljne te se kreću od 18 do 32 kune, ovisno o veličini. Iz Plodova mora su na sve mislili, pa je i vizualni segment više nego zadovoljavajući te oku ugodan i privlačan. U suradnji sa studijem Illeconcept osmišljen je autentičan, ali jednostavan izgled brenda, kako zapravo i odgovara karakteru ovog projekta.
Prvi rezultati prodaje i pozitivne povratne informacije Zadrana, ali i gostiju grada željnih zdrave hrane koju mogu jesti i u šetnji, zadovoljavajući su i pokazuju jaku konkurentnost prostorima brze i nezdrave hrane.
Nama su zazubice već krenule raditi, a ako ste u blizini zadarske rive, svakako svratite po svoju CroSea porciju plavih ribica te uživajte u zdravom obroku podržavajući ovaj hvale vrijedan projekt.