Apolitični

‘Conan Barbarin‘ seli se na Netflix: kultni film sa Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi gledat ćemo u obliku serije, fanovi već oduševljeni

“Conan Barbarin” seli se na Netflix, taj streming servis priprema akcijsku seriju temeljenu na kultnom liku koji je stvorio Robert E. Howard. Zasad nema nikakvih detalja o radnji, ali serija je navodno dio većeg dogovora o ekskluzivnim pravima na biblioteku o Conanu, o čemu trenutačno pregovaraju Netflix i Conan Properties International.

Kao dio potencijalnog dogovora, Netflix bi mogao dobiti prava za filmske i televizijske, igrane i animirane ekranizacije.

Nakon što se pojavio u stripovima davnih tridesetih godina prošlog stoljeća, Conan je doživio raznovrsne ekranizacije, najpoznatiji je svakako film redatelja Johna Miliusa iz 1982. godine koji je mišićavog višestrukog Mister Universe Arnolda Schwarzeneggera promovirao u filmsku zvijezdu.

Schwarzenegger je za ulogu Conana dobio 250 tisuća dolara, ali u ugovoru je imao i klauzulu prema kojoj nije smio glumiti ni u jednom drugom filmu s tematikom “mača i čarobnjaštva”.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay