Apolitični

Codeanywhere Shift konferencija u splitskom kazalištu

 

Konferencija za medije povodom predstavljanja 5. Codeanywhere Shift konferencije – najveće regionalne developerske konferencije koja okuplja više od 1200 profesionalaca iz IT industrije, pozicionirala je Split i Splitsko-dalmatinsku županiju na IT mapi Europe kao jednog od nezaobilaznih informatičkih centara, a održat će se u četvrtak, 19. svibnja. Očekuju se brojni predstavnici medija.

Kroz dva konferencijska dana, 2. i 3. lipnja, Shift postaje mjesto susreta za IT stručnjake, domaće i strane institucije, predstavnike investicijskih fondova, studente i medije. Konferencija će se i ove godine održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu gdje u svojstvu predavača među ostalima dolaze: Dan Cuellar (Shazam), Ivan Nemytchenko (GitLab), Andrew Rollins (Localytics), Edward Bridges (Squarespace), Borja Burgos (Docker), Andrija Vučinić (Automattic), Hamid Palo (Trello), Khash Sajadi (Cloud66), Uri Goldshtein (Meteor) te brojni drugi.
Prije samih konferencijskih dana, 31. svibnja i 1. lipnja odvijat će se Hackathon, 24-satno natjecanje u programiranju s nagradnim fondom od 150000$!
Na Press konferenciji 19. svibnja, 2016. u 10:00 u vijećnici na 4. katu upravne zgrade Splitsko-dalmatinske županije, Codeanywhere Shift konferenciju će predstaviti:


– Ivan Burazin – direktor Codeanywhere i Shift
– Zlatko Ževrnja – župan SDŽ
– Ivo Baldasar – gradonačelnik grada Splita
– Tomislav Aljinović – direktor regije Split iz Splitske banke
– Alijana Vukšić – direktorica TZ grada Splita
– Jurana Batovanja – zamjenica direktora Splitsko-dalmatinske TZ
– Marko Rosić – prorektor Sveučilišta u Splitu

Izvor i foto: Ivan Burazin – direktor Codeanywhere i Shift, dalmacija.hr, facebook.com