Apolitični

CMC festival – glazbeni gušt u Vodicama

Krenuo je još jedan festival, sedmi CMC festival u Vodicama. Vrlo privlačno turističko mjesto u Šibensko-kninskoj županiji postalo je središte glazbe i najnovijih hitova koji će vladati televizijom i radijskim eterom na dobrobit gledatelja i slušatelja. Dva dana glazbenog druženja rezervirano je za koncerte, predstavljanja nosača zvuka, promocije video spotova, intervjua i drugih medijskih uradaka. Organizatori su se pobrinuli ponuditi za svakog ponešto, pa će tako publiku u Vodicama zabavljati tamburaši, ali i glazbenici pop i rock zvuka. Mjesto za promociju svoje Pantastic turneje u okviru Festivala dobili su dečki iz legendarnog Prljavog kazališta kao i neki drugi.
No subotnju noć u Vodicama obilježava revijalni CMC festival na kojem će nastupiti čak 26 najpoznatijih izvođača i grupa, a to su Ana Bebić, Colonia, Dalmatino, Davor Radolfi, Dražen Zečić, Emilija Kokić, En Face, Igor Cukrov, Ivan Zak, Klapa Godimenti, Klapa Šufit, Lana Jurčević, Lidija Bačić, Magazin, Mejaši, Minea, Mladen Grdović i Ivana Kovač, Neda Ukraden i Jasmin Stavros, Nives Celzijus i Klapa Sveti Florijan, Opća opasnost, Petra Kovačević, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Tonči & Madre Badessa, Učiteljice, Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal, Željko Bebek. Fešta glazbenih nota započinje u 21:30 sati na velikoj pozornici nakon čega će se u show programu predstaviti sve prisutnija u medijima, Lana Jurčević uz gosta Ivana Zaka. Nakon ponoći na maloj sceni nastupit će zadarski band Zaratino.
Dobro je znati kako je ulaz na festivalska događanja slobodan pa se i iz tog razloga očekuje velika gužva za svaku sjedalicu u gledalištu Festivala.
Vikend u lipnju odavna u Vodicama rezerviran za ljubitelje domaće pop, rock, klapske i tamburaške glazbe, stoga ako ste jedan od njih, dođite i uživajte!
Više u kategoriji: glazba
D. Šabić, mag. nov.