Apolitični

CleanseBot – prijenosni robot UV sterilizator – Za 30 sekundi sterilizira stol u kafiću. Ili, mobitel. Ili, kuhinjsku plohu. Sterilizirat će posteljinu obostrano sam samcat

Sjeli ste u kafić? Za 30 sekundi ćete sterilizirati stol. Ili, mobitel. Ili, kuhinjsku plohu kod kuće. Ili, stigli ste u hotel, dajte mu 15 minuta i sterilizirat će posteljinu, obostrano, sam samcat – dok se vi tuširate, npr.

CleanseBot je prvi robot UV sterilizator na svijetu, koji je uz to i prijenosan – stane u žensku torbicu ili malo veći džep a masa mu je poput nekih flaghsip mobitela (220 g).

Prvi dojam je – zbunjujući. CleanseBot je okrugao poput robotskog usisavača, ali nema kotače da ga pogone, niti vidljivi način rasklapanja?

Upravljanje je vrlo jednostavno, imate dvije power tipke i to je to. Nakon paljenja – držite power tipku dvije ekunde, smjestite robot u ruku ili na površinu koju želite sterilizirati, i kratko stisnite tipku još jednom. To je to…

Kako mi se ovaj robot UV sterilizator zaista sviđa a koronasranje ne posustaje, kontaktirao sam Geekmaxi koji zna poslati neke kupone, pa sada uz wC9e4uHm CleanseBot može biti vaš za 60 eura, na ovom linku.

Cijeli članak možete pročitati na: preporucamo.com

Foto: Pixabay