Apolitični

Članovi Iron Maidena, Whitesnakea, Jethro Tulla i Jon Lord banda nastupaju u Ciboni

U košarkaškom centru Dražen Petrović 24. ožujka, uz Jon Lordov Concerto For Group & Orchestra i najveće hitove Deep Purplea, publika će moći uživati i u pjesmama Brucea Dickinsona u orkestralnom aranžmanu u izvedbi Zagrebačke filharmonije i grupe vrhunskih svjetskih glazbenika.

“Tears Of The Dragon” i “Jerusalem” hitovi su Brucea Dickinsona, za koje je orkestralne aranžmane napisao Richard Whilds, britanski skladatelj i dirigent koji je zaslužan i za aranžman “Smoke On The Water”, verzije koja se također izvodi na ovoj turneji, objavio je organizator koncerta Music Time.

Klavijature će svirati John O’Hara, multi-instrumentalist i skladatelj koji je posljednjih 20 godina član čuvene britanske progressive-rock grupe Jethro Tull. Na bas gitari je Tanya O’Callaghan, članica legendarne grupe Whitesnake i etablirana irska glazbenica. Gitaru svira Kaitner Z Doka, gitarski virtuoz, glazbeni skladatelj i producent, porijeklom iz Dubrovnika. Za bubnjevima je Bernhard Welz, cijenjeni austrijski bubnjar, skladatelj i producent, također član posljednje postave Jon Lordovog banda.

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Deep Purple – Youtube