Apolitični

„Četiri kafića” dovode zvijezde Perišića, Kalinića, Ibričića, a možda dođe i Luka Modrić

„Četiri kafića” dovode zvijezde Perišića, Kalinića, Ibričića, a možda dođe i Luka Modrić

Ove godine održava se 15. po redu turnir „Četiri kafića – Memorijal Dino Petrinović”, a još jednom bi u Velikoj dvorani na Gripama trebale nastupiti brojne zvijezde hrvatskog nogometa, donosi portal Dalmacija News.

Danas je u caffe baru Baoli održan ždrijeb kojim je određeno kako se u prvom polufinalu sastaju Baoli i Kauri, a drugi par su Tropic i Tempera. Kuglice je izvlačio malonogometni reprezentativac Josip Suton.

„Četiri kafića”

Kao i uvijek turnir će se održati 26. prosinca, prva utakmica je na rasporedu u 16 sati, druga oko 17, a finale će biti u izravnom TV prijenosu u 18.20 sati.
Najavljena su brojna poznata imena, a izdvojit ćemo neke od njih: Ivan Perišić, Nikola Kalinić, Danijel Pranjić, Robert Jarni i ostali. Kao posebno iznenađenje organizatori su istaknuli mogući dolazak Luke Modrića.

– Uputili smo mu poziv, no još uvijek ništa nije sigurno, ovisi o tome hoće li za blagdane biti u Hrvatskoj – kazao je Marko Bralić Keto.

Dodajmo za kraj kako i ove godine cjelokupan prihod ide centru Mir u Rudinama koji je u proteklih 15 godina dobio oko tri milijuna kuna kroz ovu humanitarnu manifestaciju.