Apolitični

Čarolije božićnog sajma…

Split je ove godine na nekoliko najatraktivnijih gradskih lokacija priredio i osmislio program božićnog sajma koji će razveseliti i staro i mlado kao i sve posjetitelje ovog mediteranskog grada.
Uživajte u bogatoj ponudi prigodnih suvenira, nakita, ukrasa te pronađite jedinstven poklon za svoje najmilije. Razmazite sva osjetila gastronomskim poslasticama koje nude šarmantne kućica uz zvukove veselih božićnih hitova te iskoristite priliku za obiteljsko druženje uz bogat dječji program.

 

Središte Rive – ispred banke

I ove godine se 10 ugostiteljskih kućica okupilo na samome središtu Rive, na starome mjestu ISPRID BANKE. Time je adventsko splitsko šarenilo dobilo još jedan epicentar koji će ponudom hrane, pića i zabavnog programa obogatiti božićnu prazničku atmosferu kojim će dominirati urbani zvuci s mikseta poznatih splitskih DJ-eva, obogaćeni notama saksofona uživo, kao i česti nastupi splitskih bendova. Uz kuhano bijelo ili crveno vino, izbor kvalitetnih likera i rakija, tradicionalnih dalmatinskih jela i slastica, zasigurno će svatko pronaći ponešto za sebe.
7 kućica na dnu Marmontove

7 patuljaka se probudilo iz ljetnjeg sna i 7 kućica na dnu Marmontove ulice spremne su vas zabavljati i grijati tijekom prosinca. Kobasice se dime, pivo se kuha i isprobavaju se recepti za kuhano vino. Obećavamo fantastičan zabavni program koji ćemo vam predstaviti narednih dana.

 

Advent na Prokurativama

Božićna čarolija ove godine dolazi na predivne Prokurative koje će postati središte svijeta za nadolazeće blagdane. Bogata gastro ponuda, povoljne cijene pića i zabavni programi koji će svakog dana dodatno unositi ugođaj i toplinu u našim srcima. Napominjemo da će upravo ovaj popularni trg noću postati pravi plesni podij.

Voćni trg
Uz kuhano bijelo ili crveno vino, izbor kvalitetnih likera i rakija kao i dnevnog izbora kuhanih jela, kobasica, pečenica, tradicionalnih dalmatinskih specijaliteta i slatkih pita, zasigurno je da će svatko pronaći za sebe nešto čime će upotpuniti svoje vrijeme.

Split je čaroban, posebno u vrijeme adventa. Dođite i uživajte!
Više u kategoriji: Turizam
Izvor i foto: visitsplit.com
D. Šabić, mag. nov.