Apolitični

Čarolija Sna sustipanske noći

Evo i četvrtu godinu zaredom Split početkom srpnja upotpunjava glazbena čarolija pod zvijezdama koju mnogi žele doživjeti. Riječ je o manifestaciji pod nazivom San sustipanske noći. Brojni gledatelji su je uistinu zavoljeli i sada je doživljavaju kao neizostavni dio ljetne zabave u gradu podno Marjana.

 

Lokacija godinama prepoznatljiva, ambijent i ozračje te glazbeni program koji vas ne ostavlja ravnodušnim, već jednostavno navodi na druženje s prijateljima i obitelji. Nakon brojnih poznatih glazbenih imena, poput Massima, Josipe Lisac, Rundeka i drugih, ove godine će vas zabaviti sve traženija Amira Medunjanin, i popularni bend Jinx.
Gošća iz Sarajeva, Amira Medunjanin, ovaj put u Split stiže izravno iz Švicarske gdje ima zakazan nastup, a nakon toga otputovat će za Španjolsku, potom i Njemačku što potvrđuje da je vani odavno prepoznata kao izuzetna glazbenica, kada je sve ostavila bez daha otpjevavši Stine i Piva klapa ispod volta.
Jinxi i pjevačica Jadranka Bastajić-Yaya sjajno funkcioniraju već punih dvadeset godina, te brojnim koncertima i izdanim albumima grade fascinantnu karijeru i nižu velik broj hitova kakvih je u povijesti domaće scene bilo vrlo malo. Pomno odabrani glazbenici za skorašnje glazbeno zabavno druženje San sustipanske noći jamče nam vrhunski provod. Budite i vi dio tjedna glazbe u Splitu, 1. i 2. srpnja na Sustipanu!

Više u kategoriji:Glazba

Foto: visitsplit.com

D. Šabić, mag. nov.