Apolitični

Čarobna noć Nine Badrić u pulskoj Areni!

Pulska Arena odzvanjala je u ponedjeljak moćnim glasom Nine Badrić. Neopisivom lakoćom ova sjajna glazbenica zavela je već s prvim taktovima pjesama publiku svih generacija, koja je u velikom broju došla pozdraviti svoju omiljenu glazbenu divu.

Čarobna noć u pulskoj Areni ostat će mnogima u sjećanju, Nina je koncert otvorila pjesmom „Dat će nam Bog” i odmah dignula publiku na noge.
Nina Badrić držala je publiku na nogama više od dva sata, a fantastičnim glasom i savršenom mirnoćom vodila je koncert poput najvećeg majstora scene. Publika joj je uzvratila na najljepši mogući način, vrativši je na dva bisa. Lijepa Nina zablistala je u kreacijama Juraja Zigmana koje su oduševile publiku.

Čarobna noć Nine Badrić

Nina Badrić: „Još dugo ću sabirati dojmove ovog koncerta. Uživala sam kao nikad ranije u muziciranju. Jednostavno, ovdje sam svoja na svome. Mom glasu pašu ovakvi prostori i ne znam kada sam s više mirnoće i gušta pjevala. Bilo je predivno.”
Sigurni smo da ćemo Ninu Badrić ponovo slušati u pulskoj Areni, a do tada će publika i Nina pamtiti ovu čarobnu noć još dugo.