Apolitični

Čarobna Bella osvaja Dalmaciju i promovira spot „Luđaci”

Atraktivna i čarobna Bella zagrebačka pjevačica, samouvjerena i radišna kroči svoj glazbeni put na hrvatskom estradnom nebu.

Za sebe kaže da je jako uporna, temeljita i sve stiže obaviti zahvaljujući dobroj organiziranosti.

Atraktivna i čarobna Bella

Tako je za nju i njenu glazbenu ekipu protekli mjesec dana bio vrlo aktivan, poglavito na području Dalmacije, složit ćete se, najelitnijem područje Hrvatske kada je u pitanju glazba, posebno ljeti, kada ovu turističku oazu posjećuju turisti iz cijeloga svijeta. Belline želje i angažiranost kao mlade umjetnice polako se ispunjavaju, pa nam potvrđuje sa zadovoljstvom kako upravo danas javnosti premijerno prikazuje svoj drugi spot na pjesmu „Luđaci”. Tekst za pjesmu je napisao Fayo, aranžman i glazbu potpisuje Željko Pucko dok je spot režirao Dario Godič.

Bella i spot „Luđaci”

Video uradak je sniman na dvije atraktivne zagrebačke lokacije s provjerenom produkcijskom ekipom, ističe nam ukratko Bella, koja ne skriva zadovoljstvo što ju je dalmatinska publika prepoznala kao odličnu pjevačicu, s karizmom i beskrajno velikom energijom za zabavu, pjevanje i scenu koja po svemu sudeći korak po korak uistinu osvaja pozornice Dalmacije i Jadrana.