Apolitični

Carl Cox, Nina Kraviz i Ofenbach predvode Exit Life Stream u partnerstvu sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih naroda

Carl Cox, Charlotte de Witte, Nina Kraviz i Ofenbach predvode imena udarnih svjetskih zvijezda Exitovog Life Streama, koji je na programu od 3. do 6. rujna

Life Stream donosi udarnu prvu postavu globalnih i regionalnih glazbenih zvijezda, impresivan popis izvođača koji će svojim ekskluzivnim nastupima usmjeriti pažnju planete na projekt koji EXIT realizira u suradnji sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih naroda, najvećom humanitarnom organizacijom na svijetu!

Od 3. do 6. rujna na famoznoj mts Dance Areni, koja će po prvi i posljednji put biti postavljena na brdu preko puta svoje originalne lokacije, program predvode vodeći akteri svjetske elektronske scene.

Uživo za DJ pultom bit će techno kraljica Charlotte de Witte i rezident kultnog Berghaina Ben Klock te virtualno, putem specijalnog ekrana, kralj elektronske glazbe, slavni Carl Cox, Grammy dobitnik i višestruki osvajač titule najboljeg svjetskog DJ-a, Paul Van Dyk, kao i jedna od najvećih DJ zvijezda današnjice Nina Kraviz.

Uz njih na Petrovaradinsku tvrđavu osobno stižu DJ Tennis, Satori live, superpopularni hitmakeri Ofenbach, Burak Yeter i Mahmut Orhan, te mlada zvijezda u strelovitom usponu Ece Ekren!

Life Stream će u online prenosu putem službene web stranice i facebook stranice EXIT festivala moći pratiti milijuni širom svijeta.

Life Stream će u u partnerstvu sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih naroda u rujnu ući u svoju novu fazu djelovanja. Projekt koji je pokrenut prošle godine i zajedno sa Zelenom R:Evolucijom predstavlja najveći ekološki pothvat Exita do sada, suradnjom sa najvećom svjetskom humanitarnom organizacijom proširuje opseg svog djelovanja, te osim zaštite okoline, ističe i problem okončanja ekstremne gladi za milijune ljudi širom svijeta.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay