Apolitični

Canon pokreće prvi nagradni natječaj Redline Challenge

Ovo će natjecanje voditi vloger i fotograf Kai Wong, dok će inspirativna skupina Canonovih ambasadora podijeliti profesionalne uvide, savjete i trikove koji će sudionicima pomoći da savladaju sve zadatke postavljene u Redline Challengeu.

Međunarodno nagrađivani fotograf i višestruki dobitnik nagrade Red Bull Illume Lorenz Holder pridružuje se Kaiju u najavi prve teme – Svjetlo u tami – koja će biti vrhunsko testiranje talenta. Fotografi amateri mogu iskoristiti svoje vještine i istražiti mogućnosti snimanja u uvjetima slabog osvjetljenja te odnos između svjetla i sjene, kontrasta  boje u ovom prvom natječaju Redline Challenge svih vremena.

Sudionici će imati priliku osvojiti Canonov komplet vrijedan više od 14 000 eura koji će im pomoći u kreativnom napretku, a dobit će i seansu iznimno vrijednog fotografskog mentoriranja s Lorenzom.

Natjecatelji svoje fotografije mogu slati od 22. ožujka 2021. u 00:01 sati GMT do 31. svibnja 2021. u 23:59 sati. One mogu biti snimljene bilo kojim uređajem, a sudjelovanje u natječaju je otvoreno svima. Natječaj će se sastojati od tri kruga na kojima će suditi nezavisni panel stručnjaka, a Canon će u lipnju na svojem web-mjestu objaviti 10 finalista koje će suci odabrati. Krajnji pobjednik bit će objavljen do 27. lipnja i on će osvojiti ovaj Canonov komplet opreme.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info

Foto: Pixabay