Apolitični

Bug Future Show 2020 – znanost kao umjetnost

Bug Future Show 2020 (BFS 2020) je cjelodnevni tehnološki show u produkciji Buga, koncipiran kao kombinacija scenskog programa i popratnog izložbenog programa koji se paralelno odvijaju u istom prostoru.

Nakon šest već održanih BFS-ova, sedmi pripremamo pod motom „The Art of Science“, pa će predavači, panelisti i ostali sudionici programa ovaj put posjetiteljima pokazati uređaje, trendove i tehnologije budućnosti koje su razvijene u suradnji sa znanstvenicima i umjetnicima, kao i znanstvena i umjetnička dostignuća koja su razvijena kroz tehnologiju.

Na Bug Future Showu njegujemo kulturu tolerancije različitosti, prijateljstva i uživanja u strasti prema tehnologiji, pa u tom duhu pripremamo priredbu koja će posjetiteljima pružiti dosad nedoživljeno iskustvo.

Bug Future Show 2020 održava se 6. veljače 2020. (četvrtak) u Studentskom centru u Zagrebu s početkom u 10:00. Program će se odvijati u glavnoj dvorani centra, kao i u predvorju, gdje će se između ostalog nalaziti i atraktivan izložbeni prostor.

Ulaz na Bug Future Show 2020 je besplatan, ali je moguć isključivo s pozivnicom i promotivnim kôdom koji šaljemo e-mailom.

Pozivnice ćemo slati u potkraj siječnja 2020., a ukoliko ih i vi želite primiti, javite nam se na mail info@bfs.bug.hr s dokazom da ste čitatelj Buga ili dokaz predočite na Instagramu ili Twitteru uz hashtag #BFS2020, pa ćemo razmotriti vaš zahtjev.

Cijeli članak možete pročitati na: bfs.bug.hr

Foto: Pixabay