Apolitični

Budući studenti evo prilike: Sutra u Sinju predstavljanje zagrebačkog Sveučilišta

Budući studenti evo prilike: Sutra u Sinju predstavljanje zagrebačkog Sveučilišta

Udruga “Studenti Cetinske krajine” organizira predstavljanje zagrebačkog Sveučilišta u Sinju
Predstavljanje zagrebačkog Sveučilišta održat će se sutra, 3. siječnja od 10 do 12 sati u Alkarskim dvorima, a namijenjeno je svim zainteresiranim Sinjanima i Cetinjanima, posebno maturantima i srednjoškolcima koji planiraju upisati fakultet.
Sveučilište će predstaviti članovi Udruge “Studenti Cetinske krajine”, studenti iz Sinja koji studiraju na zagrebačkom Sveučilištu.


– Ovo je druga godina za redom da organiziramo predstavljanje zagrebačkog Sveučilišta u Sinju, kako bi maturanti iz Sinja i okolice mogli dobiti informacije o upisima na željeni fakultet i da mogu stupiti u kontakt s nama koji već studiramo u Zagrebu. Mi smo sa naših fakulteta pokupili brošure i promotivne materijale koje će maturanti moći uzeti – kazao je predsjednik Udruge “Studenti Cetinske krajine” Tomislav Smoljo.
Osim što će dijeliti brošure i promotivni materijal, studenti će odgovarati na sva postavljena im pitanja, koja se tiču studiranja u Zagrebu.


Na predstavljanju će biti predstavnici agronomskog, stomatološkog, medicinskog, kineziološkog, ekonomskog, libertasa, farmaceutsko- biokemijskog, šumarskog, filozofskog, prehrambeno-biotehnološkog, prirodoslovno-matematičkog, prometnog, FER-a, građevinskog, pravnog, edukacijsko-rehabilitacijskog, te još nekih fakulteta, prenosi ferata.