Apolitični

Bryan Adams priprema glazbeni spektakl u Zagrebu

Ostalo je točno mjesec dana do uistinu posebnog koncertnog spektakla koji u Zagrebu priprema neponovljivi Kanađanin Bryan Adams

Svojim će prepoznatljivim glasom, izvedbama pjesama s aktualnog albuma ali i najpoznatijih hitova koji su obilježili živote generacija njegovih obožavatelja, učiniti sam kraj godine te božićne blagdane još čarobnijima. Datum koji treba upisati u svoj glazbeni kalendar je 13. prosinca 2023. godine, mjesto je Arena Zagreb, a ulaznice se još mogu osigurati u sustavu Eventima.

Bryan Adams je kanadski pjevač i tekstopisac i jedan je od najuzbudljivijih glazbenika na svijetu. Njegov se glazbeni utjecaj proteže na četiri desetljeća, tijekom kojih ih je objavio 17 studijskih albuma te je osvojio brojne nagrade i priznanja, uključujući tri nominacije za Oscara, pet nominacija za Zlatni globus kao i nagradu Grammy. Energična izvedba, scenska prisutnost i nevjerojatan vokal oduševljavaju vojsku njegovih poklonika diljem svijeta, a i dalje ne namjerava stati s turnejama, svirajući glazbu koja je postala neizostavan dio programa gotovo svih rock radio stanica.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pexels.com – Photo by Vishnu R Nair: https://www.pexels.com/photo/people-at-concert-1105666/