Apolitični

[VIDEO] Brojni posjetili Sajam poslova u Lori

Brojni posjetili Sajam poslova u Lori

Ovog tjedna  je Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Split  u prostoru Kongresnog centra Lora u Poljudu, uspješno organizirao 10. sajam poslova.


Ovaj sad već tradicionalni i od dosadašnjih sudionika prihvaćen i posjećen sajam imao za svrhu okupiti na jednom mjestu glavne dionike tržišta rada, pa su se na jednom mjestu našli studenti, nezaposleni, i drugi koji žele pronaći posao, ali i poslodavci (njih 70-tak) koji su informirali posjetitelje i javnost o svojim radnim potraživanjima.
Pored velikog broja poslodavaca na sajmu su se pojavile i vodeće obrazovne institucije sa područja naše županije, predstavnici lokalne uprave i samouprave, komore, nezaposlene osobe, tražitelji zaposlenja, studenti i učenici.
Sajam poslova zamišljen je kao mjesto gdje ćete, kao i do sada, moći izravno kontaktirati sa potencijalnim zaposlenicima, upoznati konkurenciju, saznati vrijedne informacije ( ponuda, potražnja radnih mjesta, mjere za poticanje zapošljavanja, nove ideje i sl.) te prezentirati svoju djelatnost i usluge koje nudite.

I naš Apolitični portal posjetio je Sajam te vam pripremio kratku video reportažu  u kojoj govore ravnateljica splitske podružnice HZZ Jela Gogić kao i jedan od onih koji traži nove djelatnike, stolare koji su u kroničnom deficitu,  Marko Jazidžija.